Tarieven

Hieronder vindt je de tarieven die PC Fix  hanteert voor de herstelling van je laptop of pc. Er zijn interventies waarvan we je op voorhand een vaste prijs voor op kunnen maken, maar voor problemen waarvan de oorzaak onderzocht moet worden hanteren we een uurtarief. Herstelling op verplaatsing is eveneens mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

Uurtarieven

Basistarief

Tijdens de kantooruren

20€ / 15min

Het tarief is per 15 minuten. Je ontvangt op voorhand een verwachte prijsindicatie, deze kan wel afwijken. Er wordt minimaal 15 minuten aangerekend. 

Weekendtarief

Zaterdag, Zondag of feestdagen

45€ / 15min

Het tarief is per 15 minuten. Je ontvangt op voorhand een verwachte prijsindicatie, deze kan wel afwijken. Er wordt minimaal 15 minuten aangerekend. 

Op verplaatsing

Inclusief transport in regio

60€ / 30min

Het tarief is per 30 minuten. Je ontvangt op voorhand een verwachte prijsindicatie, deze kan wel afwijken. Er wordt minimaal 30 minuten aangerekend. 

Website hulp

Website problemen of aanpassing

75€ / uur

Het tarief is per uur. Je ontvangt op voorhand een verwachte prijsindicatie, deze kan wel afwijken. Er wordt minimaal een uur aangerekend. 

Upgrades of herstellingen

Bij PC Fix maken we je een offerte na overleg of diagnose. Een offerte is vrijblijvend en kosteloos. Na akkoord gaan we over tot de herstelling of upgrade van je laptop of pc. De prijs op de offerte is de prijs op de eindfactuur en geen cent meer. 

No cure = No pay

Bij PC Fix geldt de no core, no pay policy. Is je probleem niet opgelost, dan betaal je niets. Heb je nog vragen over onze diensten of wil wens je een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.